Udgivet den: 16. august 2022 14:52:14 af Kattinge bylaug
Kattinge Høstfest 2022 - den 20 august
Den står på langtidsstegt lam, Herslev øl i baren, afrikansk dans på Grønningen for alle, kage konkurrence og til slut efter spisning, live musik spillet af Kattinge Jammer.

På lørdag (den 20 august) går det løs - vi skal afholde den årlige byfest.

Vi starter i år kl 14:00 med høstmarked. Alle er velkommen, til at sætte en bod op og sælge ting og sager, legetøj, mad m.m. Bylauget byder på kaffe og te til alle og ølhanerne er åbne. Der er lagt op til en kage konkurrence, så 1..2..3……BAGE. Den som kommer med den bedste kage, slipper for at få kagerester med hjem…. fordi kagen er spist op.


Vi vil lave et fællesfoto for alle børn i byen, så dem der vil være med mødes på “Gruset” (petanque banen) kl 15:00 til fællesfoto.
Bemærk: “Fotoet vil komme op på bylaugets hjemmeside”.

Kl 16:00 for vi besøg af en afrikansk dans gruppe, kom og dans med, især alle jer børn, men også alle jer voksne. Så er det bare 1..2..3……DANS

Bylauget byder velkommen kl 18:30 og vi spiser sammen. Alle tager en noget med til fælles buffen. Lammet koster 70 kr pr. næse, man skal ikke bestille kød på forhånd, man betale blot, når man henter kødet. Dem der ikke ønsker langtidsstegt lam, kan grill eget kød på grillen

Efter fællesspisning er det tid til live musik, når “Kattinge Jammer” gå på scene omkring kl 20:15.Hjælp os med opsætning og nedtagning
Bylauget opfordre til, at alle der har mulighed for, at deltage til opsætning og oprydningen møde op og giver en hånd med.

"Program for opsætning og oprydning"

Fredag den 19, kl. 17:00 - “Telt, borde, stole og sceneopsætning”
Lørdag den 20, kl. 10:00 - “Borddækning og pynt”
Søndag den 21, kl. 11:00 - “Oprydning”,
Søndag den 21, kl. 16:00 - “Telt nedtagning (hvis teltene var våde om formiddagen)”Vi ses på Grønningen den 19 til “opsætning”, den 20 til “årets fest” og den 21 til “oprydning”.

Mange hilsner
Kattinge Bylaug

Udgivet den: 16. maj 2022 20:37:39 af Kattinge bylaug
Nyhedsbrev sommer 2022

Kære Kattinge folk

Sommeren er kommet, og her kommer der også et par nyheder m.m. fra Bylauget.

Vild med vilje
Vi har nu fået etableret 5 bede langs Kattinge Bygade, hvor der skal gro vilde blomster. Vi havde en super dag i foråret, hvor vi mødes og gravede ud til blomsterbedene. Tak for lån af maskiner og traktorer, det var en stor hjælp. Der blev arbejdet igennem, og i løbet af 3 - 4 timer lå der 5 fantastiske "kattebakker". Nogle af børnene i byen var med til at så blomsterfrø, og nu kan man se, at blomsterne er på vej op. Vi er sikre på, at vi så adskillige insekter lave "high five" til hinanden.


Arbejdslørdag
Den 18 juni mødes vi til arbejdslørdag. Listen er lang, så vi håber at se mange friske folk fra byen. Mere detaljeret information om arbejdslørdagen, så som hvad vi skal lave, kan ses på hjemmesiden ( http://www.kattingelandsby.dk ) ved at klikke på aktiviteten "Arbejdslørdag" i kalenderen. Eller man kan finde listen på mobil app'en "Landsbylivet", hvis man har fået den installeret.


Sankt Hans
Igen i år mødes vi til fælles spisning på Grønning kl. 18:00. Man medbringer selv sin egen mad, drikkevarer, service og evt. kød til grillen. Når vi har spist og er mætte, går vi sammen ned til Sanne og Brians mose og tænder Sankt Hans bålet.


Sommerfesten
Husk at sæt kryds den 20 august, der holder vi sommerfest i byen.
Vi fortsætter konceptet fra sidste år med musikscene, samt grill af et stort dyr, som man kan købe en luns af, og vi serverer selvfølgelig igen fantastisk Herslev øl. Vi må erkende, at vi endnu en gang må indkøbe en ekstra fustage i forhold til sidste år.
Som noget særligt i år får vi besøg af en række artister, som vil underholde og undervise i afrikansk dans. Det starter om eftermiddagen omkring kl 16:00. Vi sender mere information ud, når vi nærmere os festen.


Billeder på hjemmesiden
Der har været snak om, hvilke billeder man må lægge på hjemmesiden. Det drejer sig om, at hvis man som person, ikke ønsker at kunne findes på nogen billeder, vil vi selvfølgelig gerne respektere det. Vi opfordrer derfor alle, som IKKE ønsker at blive vist på hjemmesiden, til at kontakte Bylauget og informere os om det. Så sorterer vi selvfølgelig de billeder fra. Bylauget lægger ikke billeder ud på Facebook, -kun tekst.


Bredbånd
Vi opfordrer alle til at gå ind på TDC interesse side for fibernet og tilmelde sig. Jo flere vi kan få derind, jo større er chancen for, at vi kan få lagt fiber ud til husene og dermed få 1000 m/bit forbindelse i stedet for de 40-60 m/bit, vi har i dag. Så tilmeld jer i en fart via linket herunder. Skriv blot jeres adresse, og derefter tilmelder man sig interesselisten, det tager kun et minut.

https://tdcnet.dk/fiber/adressetjek/


Kattinge Bylaug på mobilen "Landsbylivet"
Vi er begyndt at bruge landsbyplatformen “Landsbylivet” i vores arbejde. Det giver os mulighed for at sende information ud til jer, som I vil kunne modtage på jeres mobil. Man skal dog installerer app'en "Landsbylivet" og finde Kattinge og derefter finde "Kattinge Bylaug". Man kan tilmelde sig som "lytte" på aktuelle emner og få mere løbende information i form af beskeder. Lige nu kan man "lytte" på følgende emner: "Trafikudvalget", "Vild med vilje", "Kort nyt fra Bylauget", "Fibernet til byen", "Børne Bylauget" og "Bålplads". Mobil app'en findes lige nu kun til IPhone, men Android udgaven er lige om hjørnet, vi sender info ud, når den kan hentes til Android telefoner

Hente app'en på AppStore her, denne hedder "Landsbylivet":
https://apps.apple.com/dk/app/landsbylivet/id1608600418?l=da


Bladet "Kattinge Folk"
Arbejdet med at skrive bladet "Kattinge Folk" er et temmelig omfattende arbejde, som ingen i Bylaugets bestyrelse har tid eller overskud til. Vi har derfor valgt at sende 4 - 5 årlige nyhedsbreve ud i stedet for. Hvis der er nogen, som brænder for at blive redaktør på deres egen avis, er stillingen hermed slået op som redaktør, trykkeansvarlige og udgiver af "Kattinge Folk". Indtil da så benyt vores mobil app, vores hjemmeside og læs vores nyhedsbreve.


Kort nyt fra GHUF
- Herslev har bedt Lejre Kommune om at foreslå et andet sted til placering af mobilmasten.
- Foreningen Lejres Landsbyer: Er netop stiftet. Region Sjælland og Lejre Kommune har bevilget penge til foreningen
- Stier på Gevninge Halvøen: Der er inviteret til møde om stier i Gevninge beboerhus 19/5.


En stor stor tak til næstoldermand Jesper Tornberg.
Jesper Tornberg har trukket sig som næstoldermand og bestyrelsesmedlem i Bylauget. Så her en stor tak for alt det gode Bylaugs arbejde, du har lavet i alle de mange år, du har været med i bestyrelsen.


Til slut er der blot et ønske om en dejlig sommer til jer alle der ude.

Kattinge BylaugUdgivet den: 19. marts 2022 20:45:11 af Kattinge bylaug
Kattinge nyheder, og aktiviteter ned i din lomme
Få Kattinge nyheder, og aktiviteter ned i din lomme med app’en - “Landsbylivet”

Her kommer så det nyhedsbrev som omhandler de nye formidlingsværktøjer vi tager i brug i Kattinge bylaug, som vi nævnte i forårs nyhedsbrevet tidligere på ugen.

Der er kommet et landsbyforum i Lejre, som vedrører alle byer i kommunen og vi har fået oprettet vores bylaug i dette forum. Dette giver bylauget mulighed for at oprette nyheder og aktiviteter, som du så kan finde på en mobil app som hedder “Landsbylivet”.

Forummets formål er at tilbyde os som bylaug en række værktøjer og at bringe byerne tættere sammen gennem vidensdeling og lettere tilgængelighed. Vi har valgt at bruge disse værktøjer i forbindelse med vores arbejde i bylauget.

Forummet tilbyder os en gratis hjemmeside til vores bylaug. På hjemmesiden kan du læse om byen og om bylauget. Du vil kunne finde de seneste nyheder, en aktivitetskalender samt kontaktinformationer til bylauget. Vores hjemmeside kan tilgås via denne webadresse:

http://www.kattingelandsby.dk

Vi vil begynde at sende nyheder og beskeder ud til jer ved hjælp af de nye værktøjer og vi vil oprette alle vores aktiviteter der. Alt dette vil bliver tilgængeligt for dig enten via vores nye hjemmeside eller via en mobil app som hedder “Landsbylivet”Hvad gør jeg nu?

For at læse vores nyheder, beskeder og se vores kalender, kan du enten besøg vores hjemmeside eller du kan installer app’en “landsbylivet” på din mobil, den findes kun til IPhone, men kommer også til Android senere. Du finde app’en på AppStore ved at søge på “Landsbylivet”. Eller klik på linket herunder

https://apps.apple.com/dk/app/landsbylivet/id1608600418?l=da


Når app’en er installeret og du har startet den, skal du trykke på “Mine steder”. Her vælger du “Lejre” som kommune, og derefter vælger du “Kattinge”. Du kan godt vælge flere byer, hvis du ønsker det. Klik derefter på “Kattinge” for opsætning af byen. Tilvælg så “Kattinge bylaug” og tryk derefter ind på vores bylaug.

Vi har oprettet en række aktuelle emner i vores bylaug. I opsætning af bylauget har du mulighed for at til- og fravælge disse emner. Hvis du tilvælger et emne, vil du modtag en besked, når vi har nyt at fortælle om emnet. Beskeden vil komme som en notifikation til din telefon og du vil kunne læse den i “Mine beskeder”.

Når du har sat alt op, så klik ud af opsætning og tilbage til startsiden. Herfra kan du tilgå dine nyheder, kalender og beskeder.

Som bruger af “Lejresbyer.dk” kan du også selv oprette aktiviteter i din eller andre byer. Det kunne være udstilling, lokale events, loppemarked m.m. Man opretter blot en profil og derefter sin aktivitet. Alle har også mulighed for at del viden, ved at lave et indlæg på et af de aktuelle emner, som er tilgængelig på “vidensdeling siden”.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Lejres landsforum kan du besøg siden her:

https://lejresbyer.dkHar du spørgsmål eller andet så kontakt os.

Bedste hilsner
Kattinge Bylaug

Udgivet den: 15. marts 2022 22:42:27 af Kattinge bylaug
Nyhedsbrev - Forår 2022

Kære Kattinge folk

Her er nyt fra Bylauget. Corona har sluppet sit tag - også her i byen, så vi er nu begyndt at mødes igen i de forskellige udvalg og projekter i byen.


Få nyheder, aktiviteter og info fra projektgrupperne ind på mobilen.
Vi er begyndt at bruge landsbyplatformen “Landsbylivet” i vores arbejde. Det giver os mulighed for at formidle information ud til jer i Kattinge via en mobil app, som I kan installere. Lige nu findes den kun til IPhone, men der kommer også en Android udgave på et tidspunkt. Hvis I vil følge med og gøre Kattinge til den mest "High Tech‘ede" by i Danmark, så installer app’en på din mobiltelefon. Så sørger vi for, at I har nyheder og aktiviteterne lige ved lommen. Har I brug for hjælp, så skriv eller kontakt os.
Vi har lige nu følgende emner, I kan få nyt om via appen:
Trafikudvalget, Vild med vilje, Kort nyt fra Bylauget, Børne Bylauget og ny bålplads.

Hente app'en på AppStore her, denne hedder "Landsbylivet":
https://apps.apple.com/dk/app/landsbylivet/id1608600418?l=da

Børne Bylauget vil begynde at annoncerer lege arrangementer via app´en, så vi nemt kan arrangere rundbold, fodbold eller andet sjovt på Grønningen. Så især en opfordring til børnefamilierne til at benytte app’en og tilmeld jer emnet: Børne Bylauget.

Vi sender også et separat nyhedsbrev om app’en og “Landsbylivet”


Vild med vilje
Som omtalt på generalforsamling 2021 har udvalget “Vild med vilje” planlagt at lave 3 - 4 mindre områder langs Kattinge Bygade, hvor der skal etableres vilde blomster.
Dem, der kan og har lyst, er velkommen til at møde op:
Lørdag den 2. april kl. 10:00 på Grønningen.
Vi vil grave ud til disse bede og gøre jorden klar, så der kan sås vilde blomster. Vi har fået et tilskud af Lejre kommune på 15.000 kr. til at etablerer disse bede. Kom og være med, hvis I har lyst. Der vil være maskiner til at udfører det tunge arbejde.


Trafikudvalget
Trafikudvalgt arbejder på at lave en trafik løsning, som tilgodeser alle i området omkring Kattinge. Vi skal igen mødes med kommune her til foråret, og vi håber, der kan komme noget godt ud af dette møde.
Hvis I ønsker løbende information om trafik, så tilmeld jeg emnet “Trafik udvalg” på app’en “Landsbylivet”.


GHUF
Gevninge Halvøens Udviklings Forum har også trafik på deres dagsorden for hele Gevninge Halvøen. Mathilde fra bestyrelsen er blevet repræsentant for Kattinge i GHUF. Der kommer mere info fra GHUF senere i år.


Fibernet til byen
Vi vil gerne arbejde på, at få fibernet ud til husene i Kattinge by. Vi er ved at etablerer en arbejdsgruppe. Hvis der er nogen i byen, som gerne vil være med i denne gruppe, så skriv til Bylauget eller til “michael.hoien@gmail.com”. Vi har nemlig brug for flere hænder i gruppen!!

I kan selv gøre en forskel allerede nu, ved at tilmelde jer interesselisten hos TDC. Jo flere, der er på listen, des større chance er der for, at de graver fibernet ud til husene. Så tilmeld jer via linket herunder. Skriv blot jeres adresse, og derefter tilmelder man sig interesselisten, det tag kun 1 minut.

https://tdcnet.dk/fiber/adressetjek/


Fredags øl på Bryghuset i Herslev
Første fredag i måneden mødes Herslev borgere til fredags øl på bryghuset. Vi i Kattinge er også inviteret med, så kom glad til en fredag øl - hver den første, og hils på hinanden og vores nabo by.


Bedste hilsner fra
Kattinge bylaug


Udgivet den: 26. oktober 2021 22:04:10 af Kattinge bylaug
Nyhedsbrev efterår 2021

Kære Kattinge folk

HALLOWEEN
Der skal jo lidt uhygge til, før der kan julehygges, og uhyggen bryder ud her på søndag i Kattinge. Trolde, hekse og zombier vil atter kommer og måske banke på jeres dør. Så vær beredt! Er man IKKE til uhygge, kan man blot undlade at sætte et lys eller et græskar foran huset. De fæle uhyre tiltrækkes kun af døre med lys eller græskar foran døren. Hele balladen starter søndag den 31. oktober på Grønningen klokken 17.30 hvor der vil blive tændt op i bålfadet.

JULEN
Vi mødes igen i år til julearrangement søndag den 28. november kl: 16:00 på Grønningen til æbleskiver og gløgg. Bemærk at vi har haft skrevet forkert dato på vores hjemmeside, men det er nu rettet til den rigtig dato. Husk at I altid kan læse om bylauget arrangementer på hjemmesiden under “Årshjulet” : http://www.kattingelandsby.dk


NYHEDER TIL DIN MAILBOX
Som noget nyt vil vi tilbyde mulighed for at få specifikke nyheder fra bestyrelse og/eller udvalg. Der har været et ønske om, at vi sender mere information ud til jer omkring det arbejde der sker i og omkring Kattinge bylaug. Da vi ikke ønsker at fylde jeres mailbox op med utrolig mange mails, har vi besluttet, at man selv skal tilmelde sig de emner, man vil modtage nyheder fra. Vi har nedenstående aktuelle emner man kan tilmelde sig.

Emner:
- Trafikudvalget - Vi arbejder for at dæmpe hastigheden i og omkring Kattinge
- Vild med vilje - etablering af vilde blomster på mindre områder på Grønningen.
- Bålplads - etablering af en midlertidig bålplads på Grønninge som forsøg
- Børne Bylaug og lege - holder jævnligt arrangementer for børn i byen
- Bestyrelsesmøde - info om bestyrelsesmøde i bylauget

Så hvis f.eks man ønsker at få mail fra børne bylauget omkring deres arrangementer og info omkring deres arbejde så skal man skrive en mail til kattinge.bylaug@gmail.com. I beskeden skal der stå hvem du er og hvilke emner man ønsker nyheder om fra - så tilmelder vi jer nyhedslisten.

Vi vil dog stadig tillade os at sende et generelt nyhedsbrev ud til alle et par gange om året.


Mange hilsner
Kattinge BylaugUdgivet den: 10. august 2021 17:20:34 af Kattinge bylaug
Kattinge byfest den 14. august 2021
Tiden er kommet - vi skal afholde den årlige byfest.

I år har Christian Dalby tilbudt at lave langtidsstegt gris og Andreas vil igen finde vin frem, som kan købes i baren. Der bliver selvfølgelig solgt Herslev øl i baren og som noget nyt, kan man også købe øl brygget af lokale fra byen.

Vi starter i år kl 14:00 med høstmarked. Alle dem der har lyst er velkommen til, at sætte en bod op og sælge ting og sager, legetøj, mad, kage m.m. Bylauget byder på kaffe og te til alle og ølhanerne er åbner.

Da vores gadekær fylder 80 år vil børne bylauget lave et stjerneløb for børnene, som skal hente ingredienser til lagkag, for senere så at bygge dem. Hvis der er nogen som gerne vil have besøg af nogle børne, som skal hente ingredienser i forskellige huse i Kattinge, så kontakt Sofie (Kattinge Bygade 14, sofieaa@gmail.com). Kl. 16 markerer gadekærets 80 års fødselsdag sammen med en skål.

Vi byder velkommen kl 18:30 og spiser sammen. Alle tager en madret med til den fælles buffet. Dem der ikke ønsker langtidsstegt gris, kan grill eget kød på grillen. Det vil koster 50 Kr pr. næse, at sætte tænderne i den langtidsstegte gris. Man skal ikke bestille kød på forhånd, man betale blot når man henter kødet.

Vi bygger igen i år en musikscene og alle er velkommen, til at gå op og spille en sang eller flere. Om aftenen spiller det lokale band ( Kattinge-jammer), så husk ørepropper, sikkerhedssko og “stage diving” udstyr.......hvis sådan noget findes.....

Bylauget opfordre til, at alle der har mulighed for, at deltage til opsætning og oprydningen møde op og giver en hånd med.


Program for opsætning og oprydning:

Telt, borde, stole og sceneopsætning - fredag kl. 17:00
Borddækning og pynt - lørdag kl. 10:00
Oprydning - søndag kl. 11:00
Telt nedtagning (hvis teltene var våde om formiddagen) - søndag kl. 16:00


Vi ses på Grønningen den 14. august til årets fest og den 15. august til oprydning ;)

Mange hilsner
Kattinge Bylaug


Udgivet den: 08. juni 2021 21:57:02 af Kattinge bylaug
Sommerbrev fra Kattinge

Kære Kattingefolk
Her er en lille sommer hilsen fra Kattinge bylaug, med seneste nyt om trafik og aktiviteter.


Trafik nyt i Kattinge
Så fik vi endelig 1 minus 2 vej gennem Kattinge - vi har dog forhørt os hos "Vej og Park" om de har mulighed for at tegne striberne bare lidt tydeligere....... Afventer stadig svar fra dem.

Vi håber selvfølgelig at de ikke har glemt os.


Arbejdeslørdag
Den 12 juni kl. 10:00 er der fælles arbejdes dag på Grønningen. Vi laver ikke mad i år, men køber lidt at drikker til den forhåbentlig varme sommerdag. Angående oprensning af gadekær så rydder vi kun halvdelen af sivene rundt om gadekæret. Sivene på øst og syd siden bliver stående. Der bliver også markeret områder, hvor græsset ikke skal slås i en periode. På den måde får vi en ide om, hvordan et vildt område, vil kunne se ud omkring gadekæret. Der vil blive talt mere om dette til generalforsamling i september.


Vi har følgende opgaver på programmet.

- Oprensning af gadekær/beskære siv
- Rosenbusken beskæres
- Infoskab sættes op - gammelt tages ned - bygget af Carsten C.
- Oprydning i skuret
- Male skuret
- Køre det gamle telt på genbrugspladsen
- Gennemgå træstammer
- Male borde/bænke
- Male fodboldmål
- Forberede scene til sommerfesten

Der vil blive hygge med børnene. De skal spise vandmelon og måske varme op til fodboldlandskamp med lidt bold, når vi har lavet opgaverne. Børnene starter samme tid som de voksne, og gå for os selv og snakker programmet igennem, når vi starter dagen op.

Opgaver for børnene:
- oprydning i fællesskur
- maling af vejskilt

Sankt Hans
Det store Sankt Hans bål er i år flyttet til Brians arealer. For dem der har lyst, så er der fællesspisning på Grønningen kl. 18, efterfulgt af bål afbrænding. Børne Bylauget laver stjerner til bålet som børnene kan bære ned til bålet.

Høstfesten den 14 August
Vi vil gerne gentage sidste års succes, så HUSK AT SÆT KRYDS den 14 August - I år byder vi på øl fra "Kattinge bryggerne", så kom og smag en ægte håndbryg. Der er bliver brygget foreskellige slags: hvedeøl, brown ale, IPA og porter.


I ønskes alle en dejlig sommer af

Kattinge bylaug

Udgivet den: 02. maj 2021 15:31:29 af Kattinge bylaug
Kattinge udendørs YOGA opstart af sæson 6
Hej med jer i byen. Der begynder en ny runde lokal Kattinge yoga som tilbydes for bylaugets medlemmer og venner af disse.

Yoga afholdes om lørdagen kl. 10.00 - 11.30 og John Dahl er instruktør.

Det koster 500 kr. at være med til en sæson af ca. 15 gange yoga.

For at bibeholde yoga i coronatiden, har vi i de sidste par sæsoner rykket udendørs i æbleplantagen og det har vist sig at være godt på mange parametre. Kun to gange i sidste sæson, måtte vi rykke det indendørs eller aflyse pga. regn. Ved regn har vi enten aflyst eller vi har haft mulighed for at rykke ind i Vognporten lokalet hos Trine og Henrik.

Som udgangspunkt er det hver lørdag der er yoga, med mindre John skriver at han ikke kan.

I behøver ikke melde til fra gang til gang, men bare mød op hvis i vil være med, for der er plads nok på græsplænen i æbleplantagen.

Det er tilladt at tage familiemedlem i husstanden eller en ven/familie med indimellem, hvis de vil prøve det af.

For tilmelding og betaling eller spørgsmål kan i betale eller kontakte Helle Abrahamsen på tlf. nr. 23237553 og e-mail: abrahamsenhelle@gmail.com. Man betaler via mobile pay.

For jer der i forvejen er på holdet i år, behøver i ikke melde til - men giv gerne besked, hvis i ikke er på næste sæson, så der kan planlægges efter det.

Første yoga er lørdag den 15.5.2021 :-)

Udgivet den: 30. december 2020 17:10:59 af Kattinge bylaug
Godt nytår til alle i Kattinge

Nytår i Kattinge

Der er mange beboere med dyr der beder om, at man skyder fyrværkeri af på Boserupvej ved bumpet, da det ligger langt væk fra dyrene i den anden ende af byen. Så her en opfordring til jer alle fra Bylauget.

Til jer der er nye i byen og som skal holde nytår i Kattinge kan vi fortælle, at der er tradition for, at man mødes udenfor Kattinge ved byskiltet på Boserupvej kl 24:00 og skyder nytåret ind.

Særligt i år skal vi passe på hinanden. Selvom det er svært, tror vi på, at vi kan holde os til at stå i grupper på 10 ved bumpet.

Bylauget gør også lige opmærksom på, at det er forbudt at skyde fyrværkeri af inden for byens grænser pga. af de mange stråtækte hus i byen. Vi håber selvfølgelig at alle vil respekter dette.Nyheder og årshjulet på mobilen.

Som noget nyt kan man læse nyheder og finde årshjulet på mobilen. Gør følgende:

1. Download App ved at søg på “Groupin - nær mig” på mobilen ( Appstore / GooglePlay ).

2. Når app’en starter, tilføje Kattinge i listen over “Mine steder”.

3. Har man en aktiv profil på Kattinge bylaug, kan man log ind via knappen "Groupin login". Så kan man også læse alle nyheder og finde aktiviteter der ikke er offentlige.

Har man ikke en aktiv profil kan man aktiverer den via dette link: https://groupin.dk/activate


Godt nytår til alle i Kattinge
Fra Kattinge bylaug

Udgivet den: 14. november 2020 17:08:49 af Kattinge bylaug
Julen i Kattinge
Kattinge bylaug ønsker god jul og godt nytår til alle i og omkring Kattinge

Kære Alle

Julen er lige på trapperne, men COVID-19 er allerede kommet. Vi er derfor desværre nødsaget til at aflyse årets traditionelle julearrangement i Kattinge. Det synes vi selvfølgelig er rigtig ærgerligt, vi håber alle at vi kan holde det igen til næste år. Vi vil selvfølgelig sætte juletræ med lys og Nissen op som vi plejer
Børne Bylauget har dog et par COVID-19 venlig ideer, så julen stemningen kan spredes lidt ud i vores dejlig landsby. En juleoverraskelse i en "uden at mødes-form". Det kommer til at foregå samme dag som julearrangementet, om eftermiddagen.

Nytår i Kattinge
Til alle jer der er nye i byen og som skal holde nytår i Kattinge kan vi fortælle at der er tradition for at man mødes udenfor Kattinge ved byskiltet på Boserupvej kl 24:00 og skyder nytår ind. Bylauget gør også lige opmærksom på at det er forbudt at skyde fyrværkeri af inden for byens grænser pga. af de mange stråtækte hus i byen. Vi håber selvfølgelig at alle vil respekter dette. En anden god grund til at vi mødes vi Boserupvej, er at der ikke er mange dyr i den ende af byen modsat Buesøvej og Kongemarksvej, her går der rigtig mange dyr, der kan blive skræmte af krudt og rakketter.

Årshjulet
Bestyrelsen har nu fået planlagt årshjulet for 2021, og vi kommer rundt med Kattinge nyt snart, hvor i man også kan finde listen over arrangement. Alternativ kan man altid kigge på vores hjemmeside: http://www.kattingelandsby.dk for at finde samme årshjul.

Som noget nyt kan man nu også download App “Groupin - nær mig” på sin IPhone, søg på det samme i Appstore. Når app’en starter skal man blot tilføje Kattinge i listen over “Mine steder”, og hvis man har en aktiv profil på Groupin til Kattinge bylaug, så kan man også lave en Groupin login. Så vises alle nyheder og aktiviteter også dem som ikke er offentlig.

Har man ikke en aktiv profil skal man aktiverer den via dette link ved at indtaste den email man har meldt til kattinge bylaug : https://groupin.dk/activate

Download her: https://apps.apple.com/dk/app/groupin-n%C3%A6r-mig/id1538978302?l=da - hvis I har brug for hjælp så skriv til michael.hoien@gmail.com

Kattinge bylaugs