Fastelavn

Slik eller ballade

I Kattinge holde vi selvfølgelig også fastelavn for børn og voksne. Det afholdes i "Brians lade", hvor vi slå katten af tønden og spiser fastelavnsboller, og dem plejer der at være masse af.

Arbejdslørdag

VI ses på forten til mad og arbejdsdag

I Kattinge afholder vi en arbejdslørdag en gang om året. Her samles alle dem som har tid og lyst over på grønningen. Bestyrelsen i bylauget har på forhånd lavet en liste af opgaver som skal gøres.

Vi har de sidst par år renset gadekæret op for andemad (alger) for at holde søen fri for det grønne tæppe.

Der bliver lavet med til alle deltager af lokale "Kokke", og mad designer, og der servers selvfølgelig en kold dansk Carlsberg til de voksne og sodavand mm. til børnene.

Sankt hans i byen

Der laves heks - Fælles grill på forten - og bål i byens baghave

Der holdes også sankt hans fest i byen - det holdes nede i "Kelds mose". Hvor der er samlet sammen til stort sankt hansbål. Men inden da så er der hekse / trolde værksted hos Marianne - hvor alle børn er velkommen til at komme og male på heksen eller trolden.

Vi plejer at stille grill og bord og bænk op på forten kl 18:00, så dem der har lyst bare kan møde op med lidt grill mad og grill. Så spiser vi sammen og går ned til bålet omkring kl 19:30.

Sommerfesten og Høstmarked

Årets fest - med høstmarked

"Byfesten" holdes altid i slutningen af august hvor alle er velkommen. Vi starter om eftermiddagen med høstmarked - her kan man sætte en bod op og sælge alt mellem himmel og jord. Der er legetøj, kage, importeret ting fra udlandet - olivenolie, Byen Kraut m.m.

Julen

Jul i Kattinge

Første søndag i advent mødes vi alle fra Kattinge på forten til at byde nissen velkommen og danse om juletræet. Er serveres selvfølgelig "byens bedste gløgg" til de voksne og saft og æbleskiver til børnene.